Opfriscursus? Dan durf je weer!

Voor iedereen geschikt die wél in het bezit is van een geldig rijbewijs, maar om welke reden dan ook een ‘duwtje in de rug’ nodig heeft om weer volwaardig deel te nemen aan het verkeer. Een opfriscursus kan handig zijn als je lang niet gereden hebt. Of als er onderweg een keer iets vervelends is voorgevallen, waardoor je zelfvertrouwen is beschadigd. Of als je het gewoon fijn vindt om de frisse wind er doorheen te halen. In de loop der jaren zijn veel verkeersregels gewijzigd of vernieuwd. In de praktijk blijkt helaas dat veel verkeersdeelnemers hiervan niet of nauwelijks op de hoogte zijn. Het verkeer is veel drukker geworden en veel weggebruikers kijken ook niet altijd goed.

Het nieuwe rijden

Ook bij onze opfriscursussen geven wij rijles in “Het Nieuwe Rijden”. Dat is milieubewust, brandstof besparend en nog veiliger ook!

Snelwegstress

Een veel voorkomend probleem !!!

Door weinig rijervaring wordt het zelfvertrouwen ook minder en als u door bijzondere omstandigheden gedwongen bent om meer te moeten rijden, wordt de autoweg en autosnelweg vaak angstvallig vermeden. Dat is jammer want  jouw vrijheid wordt daardoor drastisch beperkt.

Schaam u niet….!

U bent niet de eerste en zeker niet de laatste die zich soms ongemakkelijk of onveilig voelt in het verkeer. Dat is helemaal niet erg. Maar het is WEL erg als u daar niets aan doet. Daarmee brengt u uzelf en andere in gevaar. Neem daarom die stap en maak vrijblijvend een afspraak om open en eerlijk door te spreken waarmee we u misschien kunnen helpen. Deze opfriscursus autorijden, zal u helpen om met meer zelfvertrouwen en plezier aan het verkeer te blijven deelnemen. Door alert te zijn in het verkeer, vergroten we de verkeersveiligheid.

Snelwegstress · Het nieuwe rijden · Duwtje in de rug · Nieuwe & gewijzigde verkeersregels · Meer zelfvertrouwen · Extra veiligheid

10 rijlessen voor maar €395,-!