113 Reviews

Thomas
5

Fijne rijschool, altijd duidelijke instructies en uitleg. Verder erg vriendelijk en geduldig.

Daphne
5

Top rijschool! Gezelligheid én een leerzame tijd in de auto gegarandeerd. Ik weet dat ik niet altijd de snelste leerling was en ik had soms best wat moeite met bepaalde handelingen, maar Marjory en Shamier hebben me allebei met veel plezier en geduld overal doorheen gesleept. Nu ben ik trotse eigenaar van een rijbewijs en durf ik dankzij deze fantastische rijschool zelfstandig door Rotterdam en omgeving te rijden. Enorm dankbaar voor hun hulp en deze ervaring!

Arsine Markosian
5

Fantastische rijschool! De lessen zijn transparant, heel leerzaam, duidelijk maar ook erg gezellig 🙂 Ik keek elke keer uit naar de autorijles van Marjory, een top vrouw. Een rijschool die ik iedereen meteen aanraad!

Jordi
5

Echt de beste rijschool die ik kon vinden. Altijd gezellig in de auto met Marjory, met de coaching de ik nodig heb.

Onur
5

Beste rijschool wat er is alles geleerd wat ik moest leren in 1 x geslaagd leuke gezellige rijschool en ook leerzaam super bedankt voor jullie hulp.

Nena Haagsma
5

Super goede, gezellige en fijne rijschool. Het was altijd erg gezellig tijdens het rijden en alles word op een fijne manier aangeleerd. Ik wil beide Marjory en shamier heel erg bedanken voor alle hulp!

Write a Review